Us presentem el Cartell del V Berguedà Folkdel 13 al 15 de setembre de 2013Enguany el Festival es celebrarà a la Colònia Tèxtil Cal PonsI a més hi haurà l'oportunitat d'allorjar-se al seu alberg!Manteniu-vos atents a aquesta web. 
Aviat més novetats!!!!

Us recorde com es pot arribar a Puig-Reig


En transport públic:

La línia d’autobús de l’Alsina Graells que va des de Barcelona a Berga i Castellar de n’Hug, hi té parada. Podeu trobar tota la informació dels horaris aquí(Cal escriure Puigreig -tot junt- per tal que us calculi bé la ruta).

Si arribeu a l'aeroport del prat, podeu utilitzar l'aerobús per acostar-vos a Barcelona.

Transport privat des de:
Barcelona: Agafar Autopista C-58 direcció Terrassa, on connectem amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Girona: Eix Transversal Direcció Manresa, connectar amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Lleida: Direcció Manresa per l'Eix transversal C-25, seguir fins trobar la C-16 (després de Manresa), que agafarem direcció Berga, i no la deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Tarragona : Agafar Autopista A-2, Direcció Martorell, on sortim direcció Manresa per la C-55, y un cop aquí connectem amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Tunel del Cadi : Continuar per la C-16 direcció Manresa, fins trobar sortida Puig-reig.


Ah, i aquí trobareu els videos i les fotos del 4rt Berguedà Folk!!! 
Ens en voleu fer arribar més? 
Poseu-vos en contacte amb nosaltres  (acurtrad@gmail.com) i les podrem compartir