Ja hem tancat les inscripcions pel V Berguedà Folk 
Ens veiem molt aviat!
Es vendran abonaments a l'entrada del festival. Aquí podeu consultar-ne els preus.
 
Les places de l'alberg s'han exhaurit
Aquí podeu descarregar el programa
El Festival es celebrarà a la Colònia Tèxtil Cal Pons. Teniu disponible la programació del festival, un tastet dels grups que hi participaran i dels tallers que s'hi oferiran.

Enguany, com a novetat, el Festival ofereix tres possibilitats d'allotjament:


       1. Lliteres al propi alberg de la Colònia Tèxtil: 10€ / 2 nits (Exhaurit)
       2. Acampada en el recinte (càmping)
       3. Sala on poder dormir (cal portar màrfega, sac... i tot allò que es cregui necessari)

El preu a l'alberg són 10€ per persona per a allotjar-s'hi les nits de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge. Consulteu l'apartat corresponent d'aquest enllaç.

Imatges de l'alberg

Furgoneta Aeroport - Festival 

Com a novetat d'enguany, el festival posarà a disposició dels participants unafurgoneta des de l'aeroport del Prat fins al recinte on es celebra el Festival a Puig-Reig. Aquest serà l'horari:

Divendres 13 setembre a les 19:30 AEROPORT BCN - FESTIVAL: 9€/persona
Diumenge 15 setembre a les 18:30 FESTIVAL - AEROPORT BCN: 9€/person
Aquest import s'ha d'abonar directament abans de pujar a la furgoneta, no quan es faci la transferència per inscriure's en el festival
Aquest import s'ha d'abonar directament abans de pujar a la furgoneta, no quan es faci la transferència per inscriure's en el festival


Colònia Tèxtil Cal Pons
_______

Compartir Cotxe

No tens com arribar al Festival? Aquest formulari t'ho facilitarà 
Necessites un sac? Pots deixar una màrfega? Volem facilitar l'intercanvi de material entre els participants amb aquest formulari
Us recordem altres maneres d'arribar a Puig-Reig


En transport públic:

La línia d’autobús de l’Alsina Graells que va des de Barcelona a Berga i Castellar de n’Hug, hi té parada. Podeu trobar tota la informació dels horaris aquí(Cal escriure Puigreig -tot junt- per tal que us calculi bé la ruta).

Si arribeu a l'aeroport del prat, podeu utilitzar l'aerobús per acostar-vos a Barcelona.
Transport privat des de:
Barcelona: Agafar Autopista C-58 direcció Terrassa, on connectem amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Girona: Eix Transversal Direcció Manresa, connectar amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Lleida: Direcció Manresa per l'Eix transversal C-25, seguir fins trobar la C-16 (després de Manresa), que agafarem direcció Berga, i no la deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Tarragona : Agafar Autopista A-2, Direcció Martorell, on sortim direcció Manresa per la C-55, y un cop aquí connectem amb la C-16 direcció Berga, que no deixem ja fins a la sortida de Puig-reig.

Tunel del Cadi : Continuar per la C-16 direcció Manresa, fins trobar sortida Puig-reig.